12-07-14

10 juli donderdag

We hebben de kans om nog even in het zwembad enkele rondjes te trekken voordat we naar het ontbijt gaan.  We hebben afgesproken met onze Belgische vrienden (Steph en Emily) die in Oeganda leven om samen te ontbijten.  Steph en Emily zijn min of meer onze back-up van het project Kids for Uganda.  We hebben nog enkele vergaderingen in Kampala voordat we met Charles (onze vaste chauffeur) richting Nkozi rijden.

Vorige week als we nog contact hadden met Lawrence (onze vertegenwoordiger van KfU) hadden we beloofd om wat regen mee te brengen…… we hebben woord gehouden J .    Eens onderweg valt de regen met bakken uit de lucht. 

Onderweg nog een beetje fruit kopen en onze Afrikaanse onderhandelingstechnieken uitproberen. (het lukt nog)

In Nkozi aangekomen was het een echt Afrikaans verhaal….  Het huisje was “dubbel geboekt”.   OEI ….stress …….“DUBBEL-GEBOEKT”……. is VTM in de buurt L.

NEEN….  geen VTM …  er zaten echt andere huurders in ons huisje.

Dus de eerste nacht mochten we slapen bij ECHTE nonnen in een ECHT nonnenklooster.   Ze zagen mij daar graag komen J

Het was een kamertje van 3x2 m waar 2 bedden in moesten en al onze bagage.  We hadden meer bagage dan slaapkamer J.  Gelukkig moesten wij in het bed liggen anders hadden we geen plaats om nog in de kamer rond te draaien.

Aangezien het een versterkte burcht was moesten we om 9:30u (nadat we een BELLetje gaan drinken waren en een EGG-roll gaan eten in het dorp) zuster overste wakker maken om via de voordeur binnen te mogen in het klooster.  Ja, want in de namiddag zijn we via de achterdeur naar ons kamer moeten gaan met de uitleg dat ik vooraan niet binnen mocht. 

Voldaan zijn we in ons bed “gekropen”.

Slaap wel

ZZZZZZzzzzz…….

18:57 Gepost in Blog | Tags: kids for uganda | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.